منو
سبد خرید

کنترل بار دیجیتال DLM/C-برناالکترونیک

کنترل بار دیجیتال DLM/C-برناالکترونیک
کنترل بار دیجیتال DLM/C-برناالکترونیک
762,000 تومان

کنترل بار دیجیتال مدل DLM/C برنا الکترونیک یکی از انواع تجهیزات حفاظتی جهت حفاظت الکتروموتورهای سه فاز، محافظ پمپ های آب در برابر کار کردن خشک و همینطور الکتروموتورهای تکفاز می باشد. این محصول قابل استفاده برای مصرف کنندگان سه فاز و تک فاز می باشد. 

از رله ی کنترل بار به جای رله بیمتال استفاده می کنیم. رله بیمتال حالت مکانیکی دارد ولی رله ی کنترل بار، دیجیتال است و دقت بیشتری در بحث در تشخیص و قطع مداردارد.

 

وظایف رله کنترل بار دیجیتال برنا 

 

  • اولین وظیفه ی رله ی کنترل بار تشخیص اضافه جریان است. به هر علتی در مدار اضافه جریان داشته باشیم. به طور مثال زمانی که شفت الکتروموتور به علت مختلف جایی گیر کند یا الکتروموتور تحت فشار کار کند، جریانی بیش از جریان نامی از مدار خواهد کشید و بر اساس مقداری که برای رله تعریف کردیم رله کنترل بار خطا تشخیص داده و مدار را قطع خواهد کرد.

به یاد داشته باشیم یکی از عللی که الکتروموتورها دچار اضافه بار یا اضافه جریان می شوند مربوط به  پره ی الکتروموتوری است که بر روی شفت به طور مستقیم کوپل شده باشد.  این پره اگر در محیط های آلوده و مستعد گرد و غبار قرار گیرد، گرد و غبار وارد محفظه ی خنک کاری می شود و باروغن گریس ترکیب می شود و حالت گِل مانندی به خود می گیرد و پره درگیر می شود و الکتروموتور دچار اضافه جریان می شود لذا توصیه می شود که از پروانه ی خنک کاری الکتروموتور استفاده گردد.

  • وظیفه ی بعدی رله کنترل بار تشخیص کاهش جریان  است که، در این حالت می توانیم برای رله یک میزان جریانی تعریف کنیم که زمانی که جریان مدار به این مقدار رسید رله کنترل بار، مدار را قطع کند. یکی از مصداق های کاهش جریان شاید پاره شدن تسمه یا زنجیری است که به الکتروموتور متصل شده و بار با آن کوپل شده است. حالا اگر این تسمه پاره شود الکتروموتور در جریانی کمتر از جریان متداول خودش کار خواهد کرد. به همین دلیل مهم است که این این عیب زودتر تشخیص داده شود.

 

  • وظیفه ی بعدی  رله ی کنترل بار تشخیص عدم تقارن جریان است. برای رله ی کنترل بار یک مقداری تعریف می کنیم این مقدار باید برای هر سه جریان که در آن واحد از هر سه فاز عبور می کند تعریف شود. و آن مقدار بالانسی که برایش تعریف کردیم و به آن مقدار که رسید مدار را قطع می کند. ممکن است یکی از سیم پیچ ها قطع شده باشد و تقارن بین فازها از بین رفته باشد.

یکی از ویژگی های این رله بحث تنظیم در قطع و وصل است. تاخیر در وصل برای حالتی که برای جلوگیری از فعال شده رله تحت نویز کاربرد دارد. در حالت کلی تر یک قطعی در مدار اتفاق افتاده تا آن حالت استیبل در مدار شبکه ایجاد شود لازم است چند ثانیه تاخیر در وصل باشد. حین وصل شدن آنی ممکن است تجهیز مورد نظر خطایی را در مدار تشخیص داده و مدار را قطع می کند. به همین خاطر چند ثانیه تاخیر در وصل برای دستگاه لازم است. در بحث تاخیر در قطع ممکن است یک خطای لحظه ای اتفاق بیفتد و افزایش یا کاهش لحظه ای داشته باشیم سپس یک تاخیر برای رله تعریف می کنند، این تاخیر در حد چند ثانیه است تا خطاهای گذرا باعث قطع مدار نشود. مورد بعدی که این رله کنترل بار دیجیتال انجام می دهد. قابلیت نمایش جریان و مقدار های تشخیص و خطا است. از روی نمایشگر و ای ای دی های دستگاه می توان خطای اتفاق افتاده را تشخیص داد همچنین علت قطعی رله را نیز مشخص می کند. این رله ی کنترل بار مقدارهای تنظیمی را نمایش می دهد که روی چه رنجی تنظیم شود . جریان هر فاز و ارتباط بین سی تی و رله از طریق یک کابل 4 رشته انجام می شود. می توانیم یک سیم از خروجی رله مستقیم به کنتاکتور اتصال دهیم یا می توانیم این سیم را به بوبین شفت داخل کلید کامپکت وصل کنیم. هرکدام از خطاها اگر اتفاق بیفتد رله باید فرمان قطع را صادرکند . این فرمان قطع می تواند مستقیم به بوبین کنتاکتور صادر شود و کنتاکتور قطع شود یا به بوبین شفتت داخل رله ی کامپکت صاد شود. 

 

مشخصات فنی کنترل بار دیجیتال مدل DLM/C ساخت برناالکترونیک 

 

  •  عدم وابستگی به دمای محیط 
  •  تشخیص اضافه جریان طبق مقدار تنظیمی
  • تشخیص کاهش جریان طبق مقدار تنظیمی
  •  تشخیص عدم تقارن جریان طبق مقدار تنظیمی 
  •  قابلیت جداسازی جعبه نمایشگر جریان از جعبه اندازه گیری جریان 
  •  دارای یک صفحه نمایش دیجیتال جهت نمایش جریان، مقادیر تنظیمی و پیغام های خطا می باشد.
  •  دارای 9 LED جهت اعلام وضعیت دستگاه به کاربر 
  • امکان تنظیم حالت قطع و وصل خودکار از روی پنل نمایشگر 
  • دارای ابعاد 73*54*87 

 

اصول کار 

 

هنگامیکه برق ورودی دستگاه وصل شود، زمان تاخیر در وصل (On) شروع به شمارش میکند. پس از پایان شمارش، خروجی وصل شده و شروع به شمارش زمان راه اندازی St میکند. در صورت عدم وجود خطا، نمایشگر مقدار جریان را نمایش میدهد. (Off) کــرده و ســپس خروجــی قطــع میگــردد. در صــورت بــروز خطــا، شــروع بــه زمانســنجی تاخیــر در قطع کرده و سپس خروجی قطع  می گردد. پس از آن زمان on شروع به شمارش می کند. در صورتی که گزینه ی auto فعال باشد تا 60 ثانیه می تواند بشمارد و سپس دستگاه به صورت خودکار ریست می شود. در حالـت Auto بعـد از سـه بـار پیـش آمـدن خطـا و ریسـت کـردن،نمایشـگر عبـارت rst را نشـان داده و دیگـر ریسـت نمیکنـد بصـورت دسـتی ریسـت میشـود.

 

طریقه ی نصب 

 

 ترمینالهای L و N: ترمینالهای ورودی تغذیه دستگاه می باشد.

ترمینالهای 18,16,15 :خروجیهای رله میباشد.

ترمینالهای 3,2,1,0 :این ترمینالها به ترتیب به ترمینالهای متناظر 0 ،1 ،2 و 3 جعبه نمونه گیر جریان وصل میشود.

 

توجه:  حداکثر طول مجاز سیم، جهت ارتباط جعبه نمونه گیر جریان و دسـتگاه 2 متر سیم ۵/۰ باشد.

 

شماتیک مدار

 

CT داخل مدار و بعد کنتاکتور و بعد به وسیله ی کابل 4 رشته با رله در ارتباط است. مدار فرمان ارتباطش از کلید مینیاتوری شروع شده و وارد رله کنترل بار می شود. شستی استپ و شستی استارت موازی با کمپکت کنتاکتور و سپس به بوبین کنتاکتور و هادی خنثی وصل می شوند. یک چراغ سیگنال در این رله تعبیه شده که رله به هر علتی دچار خطا شود و مدار را قطع کند، این چراغ سیگنال فعال می شود و از روی تابلو کنترلی خطا تشخیص داده می شود. مدار قدرت از یک کلید کامپکت شروع شده و بعد کنتاکتور CT مربوط به رله ی کنترل بار و در انتهای الکتروموتوری که دارد تغذیه شود.

 

 

این محصول دارای سه سال گارانتی بی قید و شرط می باشد.

نظر بدهید
توجه: HTML ترجمه نمی‌شود!
بد خوب