پایه چراغ پارکی
پایه چراغ پارکی شهری که نامهایی همچون چراغباغی یا چراغ فضای باز دارد و یکی از زیباترین و کلیدیترین تجهیزات در عرصه طراحی مبلمان شهری و نورپردازی شهری است که سهم بسزایی در زیبا سازی فضاهای سبز شهری دارد. با توجه به رشد تکنولوژی و همچنین مهاجرت به شهرهای بزرگ و در نتیجه افزایش جمعیت که منجر به رشد قارچ گونه آپارتمانها به جای منازل ویلایی حیاط دار گردید، سبب شد که انسان از طبیعت بیشتر و بیشتر فاصله بگیرد و متاسفانه از آنجا که این مساله بهطور مستقیم در سلامت روانی افراد تاثیر گذار است، به طور واضحی سبب به هم خوردن تعادل و آرامش روحی و روانی افراد جامعه شد. بهطوریکه مسائلی چون استرس و اضطراب، خشونت و پرخاشگری، افسردگی و ناکامی و … را در پی داشت. در این بین و در حالت کلی باید برای کاهش این اثرات منفی از روشهایی چون استفاده بیشتر و بهتر از فضاهای سبز شهری، زیباسازی و ایمنسازی فضای سبز شهری بوستانها و پارکها و همچنین توسعه اماکن تفریحی ورزشی و اقداماتی از این قبیل بهره جست. پایه چراغ پارکی شهری یا پایه چراغ محوطه ای با توجه به تنوع بسیار بالا در طرح و نقش اعم از ساده و مدرن و همینطور تنوع بالا از نظر متریال و قیمت، نه تنها گزینهای مناسب، بلکه بهترین گزینه برای نورپردازی محیطهای باز اینچنینی است. از نظر فنی به علت وجود درختان در پارکها و بوستانها که در شب باعث ایجاد سایه خواهند شد، امکان استفاده از پایههای روشنایی خیلی بلند به تعداد زیاد در پارکها و بوستانها وجود ندارد و باید از چراغهای پارکی که ارتفاع کمتری دارند، برای ایجاد حجم نور مناسب استفاده کرد.
مزایای ساخت پایه چراغ پارکی چیست؟
زیباسازی و نور پردازی شهر اهمیت بسزایی دارد از این رو وجود پایه چراغ پارکی در این میان می توان تاثیر زیادی داشته باشد. نقش ها و طرح های متفاوت، قیمت، جنس و خیلی موارد دیگر باعث شده است که تنوع زیادی از این پایه ها در سراسر پارک های شهر داشته باشیم.
درخت های بلندی که در اطراف خیابان و پارک ها و بوستان ها قد علم کرده است به هنگام شب باعث ایجاد سایه های تاریک خواهد کرد. وجود تیرهای چراغ برق یک طرف اما نور کافی و روشنایی مناسب را تنها می توان با پایه چراغ پارکی جبران کرد. در بیشتر مواقع این پایه ها را بسیار بلند طراحی نمی کنند بلکه با ارتفاع کم و با متناسب بودن محل قرار گیری ساخته می شود.
مشخصات چراغ پارکی
چراغ های پارکی ظاهری سلطنتی و سنتی خواهند داشت و میتوان از لامپ های ساده و رنگی برای آن ها استفاده کرد که متناسب با فضای به کاربرده میتوان بهترین حالت نور و لامپ را برای آن ها انتخاب نمود. از مهم ترین ویژگی این نوع از چراغ ها نداشتن محدودیت در استفاده می باشد بدین صورت که در کلیه مناطق آب و هوایی و در انواع ارتفاعات میتوان از آن ها استفاده کرد. چراغ پارکی اعضای دیگری از چراغ ها را نیز در مجموعه خود جای داده اند که میتوانیم به چراغ های دیواری، چراغ های حیاطی، چراغ خیابانی اشاره کنیم که کلیه آن ها از خانواده آن می باشند، که از آن در محیط ساختمان و محیط های داخلی استفاده میشوند و نصب آن ها بر روی دیوار می باشند و مانند چراغ ها دارای پایه های بلند نیستند.
در مجموع :
- ساخته شده با کمک ورق آلومینیوم و آهن
- استفاده از پلی کربنات، پلی اکرولین و پلی آمید به عنوان مواد پلاستیکی مرغوب
- دارای پایه های روشن و ظریف با کمک تجهیزات مدرن و قالب مدرن
- استفاده از co2 به عنوان جوشکاری درساخت پایه چراغ پارکی
- بهره گیری از رنگ های الکترواستاتیک در ساخت پایه چراغ پارکی
نحوه نصب پایه چراغ پارکی
فونداسیون پایه چراغ های پارکی همانند سایر پایه چراغ های روشنایی به دو صورت پیش ساخته و همچنین فونداسیونی که در محل بتن ریزی می شود، می باشد. اگر امکان انتقال فوندانسیون آماده به محل نصب پایه چراغ وجود نداشته باشد، لازم می شود تا فوندانسیون در محل نصب پایه ساخته شود. در صورت استفاده از فونداسیون پیش ساخته می توانید از انواع با کیفیت موجود در بازار استفاده نمایید.