منو
سبد خرید

Siemens

Siemens

امروزه کمتر کسی پیدا می شود که حداقل یک بارنام غول صنعت و تولید اروپا یعنی شرکت زیمنس آلمان را نشنیده باشد و یا نماد Siemense را در نقش حامی در ورزش و هنر و یا حتی شرکت های هوایی ندیده باشد. امروزه زیمنس با مهندسی دقیق و تولید انبوده و گستردگی در بیش از 200 کشور جهان، به عنوان پرچم داردر صنعت دنیا، نامی آشنا است.

مقر اصلی این شرکت در شهر مونیخ واقع شده است. زیمنس در حال حاضر در حوزه های صنعت، انرژی، سلامت و زیرساخت و نیز صنایع شهری فعالیت می کند. این شرکت با بیش از 170 سال سابقه ی درخشان و بیش از 370 هزار کارمند در اقصی نقاط جهان در عرصه ی مهندسی و نوآوری، شهرت و اعتبار جهانی برای خود کسب نموده است. 

 

ظهور زیمنس 

شرکت زیمنس در سال 1847 و توسط ورنر فون زیمنس و پس از طراحی یک دستگاه تلگراف توسط او و همکارش جورج هالسکه تاسیس شد و با 10 نفر نیرو کار خود را آغاز کرد. از اولین و مهم ترین پروژه های شرکت زیمنس و هالسکه می توان به خ تلگراف از برلین تا فرانکفورت اشاره کرد. یک سال بعد زیمنس قراردادی مشابه را با دولت روسیه به امضا رساند که سودآوری بالایی داشت و جایگاه زیمنس را روسیه ارتقا داد.

 

اولین حضور زیمنس در ایران

در مورد اولین سال های فعالیت زیمنس در ایران، ارنست هولتزر نقشی اساسی داشته است. او در سال 1864 و برای آموزش مهندسان تلگراف ایرانی به کشور سفر کرد و فعالیت آموزشی خود را در دارالفنون پی گرف. او مدیریت پیاده سازی خطوط تلگراف از کاشان تا اصفهان و از اصفهان تا آباده را نیز بر عهده داشت. با کمک او، ایران صاحب اولین خطوط تلگراف داخلی شود.

 

وضعیت کنونی زیمنس

علاوه بر فعهالیت در چهار حوزه اصلی سلامت، انرژی، صنعت و زیرساخت، زیمنس دارای شعبه ها، مراکز نمایندگی و دفاتر فعال فروش در سراسر جهان می باشد که بیش از 370 هزار نیروی کار در آن ها مشغول به کار هستند و درآمد آن ها طبق آخرین آمار به دست آمده در سال 2023 حدود 83 میلیارد یورو بوده است. تمرکز فعلی شرکت زیمنس، بر روی توسعه تکنولوژی های جدید با استفاده از هوش مصنوعی با هدف افزایش کیفیت و کاهش قیمت می باشد. همچنین توسعه دنیای دیجیتال و اتصال تجهیزات صنعت برق به شبکه اینترنت و فضای ابری در طراحی و تولید محصولات جدید مد نظر قرار گرفته است. از سوی دیگر حذف حضور کربن و کاهش تولید گاز دی اکسید کربن از مله تعهدات بلند مدت شرکت زیمنس می باشد.

 

گروه محصولات زیمنس در صنعت برق:

کلید مینیاتوری Siemens برای حفاظت مصرف کننده در برابر اضافه جریان و اتصال کوتاه استفاده میشود و به صورت تک پل و سه‌پل در آمپراژ های 6 تا 63 ساخته شده.

کلید محافظ جان Siemens برای کنترل نشتی جریان است و تفاوت مدل های آن در تک پل و چهار پل بودن و آمپر آن می باشد. این کلیدها یکی از ایمن ترین کلیدهای حفاظت برای تشخیص و قطع جریان نشتی برق و جلوگیری از شوک ناشی از تماس غیرمستقیم می باشد. 

کلید اتوماتیک کامپکت Siemens وظیفه ی قطع و وصل اوتوماتیک و ایمنی مدار را در برابر افت ولتاژ بیش از حد مجاز و کشیده شدن جریان اضافه توسط مصرف کننده و اتصال کوتاه بر عهده دارد و به دوصورت حرارتی (قابل تنظیم) و مغناطیسی (غیر قابل تنظیم) تقسیم میشود که در آمپر و قدرت قطع آنها متفاوت است.

کلید هوایی Siemens حفاظت در برابر اضافه جریان و اتصال کوتاه را انجام میدهد و برای آمپر های بالا از 800 تا 4000 به صورت سه پل تولید شده اند. دلیل این نام گذاری به خاطر نوع کنترل و اطفا آرک و یا جرقه حاصل از عملکرد در محفظه ای که با هوای آزاد به صورت فشرده پر شده است می باشد. سرعت عمل کلیدها بالا بوده و خطر سوختگی را کاهش می دهد.

کنتاکتور Siemens قطع و وصل کردن جریان جهت محافظت از دستگاه هایی مانند کنترل فاز مورد استفاده قرار میگیرد و به صورت 220 ولت از 6 تا 400 آمپر تولید شده است. قابلیت اطمینان و دوام بالا از جمله مولفه هایی است که کاربران را نسبت به استفاده از این تجهیزات ترغیب می کند.

بیمتال Siemens در برابر اضافه جریان و تغییرات ناگهانی آن با قطع کرد جریان از مدار ها محافظت میکند و آمپر این محصول رنج آمپری برابر با 9 تا 50 دارد. 

رله حرارتی Siemens  حفاظت از موتورهای الکتریکی در مقابل اضافه بار را بر عهده دارد و دارای تجهیزاتی برای سنجش و پایش جریان موتور و هماهنگی با حرارت تولیدی و مقدار گرما یا قدرت میدان معناطیسی تولید شده دارند. 

 

نمایش 1 تا 2 از 2 (1 صفحه)